Assertief

Ben jij dat, assertief? Of zou je willen leren om assertiever te zijn? Zowel als je sub-assertief bent (en dus te weinig voor jezelf opkomt), als wanneer je onbedoeld agressief overkomt, dan kun je leren om op een gezonde manier assertief te zijn. Assertief Assertief zijn is niet alleen goed voor jezelf, ook voor je… Read More »

Geen zelfvertrouwen

Het dagelijks leven kan heel pittig zijn als je geen zelfvertrouwen hebt. Onzekerheid is een rotgevoel. Deze cursus voor blijvend zelfvertrouwen zal een nieuwe wereld voor je openen. Het is echt mogelijk om (weer) te gaan geloven in je eigen kunnen, je zelfrespect terug te vinden en als nodig voor jezelf op te komen. Blijf… Read More »

Cursus zelfvertrouwen voor iedereen die zelfvertrouwen wil vergroten

Deze cursus zelfvertrouwen is geschikt voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten. Zelfvertrouwen is heel breed. Het gaat niet alleen om assertiviteit, maar bijvoorbeeld ook om zelfacceptatie, zelfkennis, optimisme, een positief zelfbeeld en eigenwaarde. In deze cursus komt dat allemaal uitgebreid aan bod. Je leert ook over de oorzaken van perfectionisme, verlegenheid en zelfkritiek… Read More »